Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pereiti į pagrindinį turinį

C1

C1

Tiršta žiedinių kopūstų sriuba

Autorius: Tauragės žinios
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
Printer Friendly, PDF & Email

Ingredientai:

Žiedinis kopūstas - 0,5 kg;

Bulvės - 4 vnt.;

Svogūnas - 1 vnt.;

Lydytas sūrelis - 1 valgomasis šaukštas;

Česnako skiltelės - 3 vnt.;

Sviestas - 1 valgomasis šaukštas;

Sultinys;

Druska, malti juodieji pipirai;

Žalumynai.

Gaminame:

Puode išlydykite sviestą, pakepkite susmulkiną svogūną (kepkite, kol suminkštės). Sudėkite susmulkintus česnakus, ir pakepkite dar apie minutę. Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, smulkintus žalumynus ir kalafiorus, užpilkite sultiniu arba vandeniu (daržovės turi būti apsemtos). Virkite, kol daržovės suminkštės, o tuomet sriubą sutrinkite elektriniu arba rankiniu trintuvu (jei sriuba atrodys pernelyg tiršta, įpilkite šiek tiek sultinio arba vandens). Įdėkite lydyto sūrelio, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišykite, patiekiant papuoškite žalumynais.

Skanaus!

taurageszinios.lt

Facebook komentarai