Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pereiti į pagrindinį turinį

C1

C1

Paukštienos gamintojas „Tyson Foods“ ketina visiškai atsisakyti antibiotikų naudojimo

Autorius: Agroeta
Printer Friendly, PDF & Email
(Springdeilas, kovo 7 d.) Amerikiečių koncernas „Tyson Foods“ iš paukštienos gamybos ciklo ketina visiškai eliminuoti antibiotikus. Apie tai pranešė pati bendrovė per Niujorke vykusią konferenciją. „Tyson Foods“ antibiotikų ketina atsisakyti iki šių metų birželio mėnesio. Būtent tada įmonė pristatys ir naują savo logotipą, kuriuo žymės produkciją. Taip pat informuojama, esą gamybiniame procese ketinama 15 proc. sumažinti paukščių traumatizmo atvejų, siekiant pagerinti gyvūnų gerovės sistemą. Rinkos ekspertai aiškina, kad „Tyson Foods“ nusitaikė į Europos rinką, kur itin neigiamai žvelgiama į antibiotikų naudojimą įvairios mėsos gamyboje. Be to, praėjusiais metais „Tyson Foods“ konkurentas „Perdue“ paskelbė visiškai atsisakęs antibiotikų naudojimo paukštienos gamyboje, tad „Tyson Foods“ nusprendė neatsilikti.   Agroeta
Facebook komentarai