Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pereiti į pagrindinį turinį

C1

dojusagro

„Hesburger“ pradėjo padažų gamyklos statybas Kauno rajone

Autorius: ELTA
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
Printer Friendly, PDF & Email

Greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ Kauno rajone, Tirkiliškių kaime, pradėjo padažų gamyklos ir logistikos centro statybas. Planuojama, kad investicijos sieks iki 15 mln. eurų, o gamykla pradės veikti 2021 metų pradžioje.

„Turime užtikrinti stabilų ir pakankamą produktų tiekimą gerokai išaugusiam tinklui, todėl esamus gamybos pajėgumus papildys nauja gamykla Lietuvoje, Kauno rajone. Joje bus gaminamas majonezas ir kiti padažai mūsų tinklo restoranams“,  – pranešime teigia „Hesburger” tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Pasak I. Salmelos, šiuo metu visi „Hesburger“ padažai yra gaminami Suomijoje. Naujosios gamyklos plotas sieks apie 5 600 kv. metrų, pradžioje jos gamybiniai pajėgumai bus apie 1000 tonų majonezo ir kitų padažų per metus.

Atidarius naująjį fabriką ir logistikos centrą, bus sukurta 20 naujų darbo vietų, kurių skaičių per penkerius metus ketinama padidinti dvigubai.

Per šiuos metus „Hesburger“ į restoranų plėtrą Lietuvoje planuoja investuoti 5 mln. eurų ir atidaryti 7 naujus restoranus. „Hesburger“ pardavimai 2018 metais Lietuvoje pasiekė 29,01 mln. eurų – 24 proc. daugiau negu 2017 metais, kai pardavimai sudarė 23,43 mln. eurų.

Facebook komentarai

T Hegvita agro